Offerte

Offerteformulier

Vul hier de informatie over uw locatie in
Vul hier aanvullende informatie over het transport in
Locatie
Algemene informatie
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 768 MB.

   

  Vul ons offerteformulier in en wij kunnen u een inschatting op maat geven. Omschrijf zo duidelijk mogelijk waar u een offerte voor wenst te ontvangen. Heeft u een foto of een tekening dan kunt u deze bijvoegen. Op het moment dat u ons offerteformulier heeft ingevuld nemen wij mogelijk contact met u op om de opgegeven informatie samen door te nemen. Hoe completer u het formulier en informatie als bijlage toegevoegd des te beter wij u een offerte op maat kunnen toesturen.

  Informatie over ons offerteformulier:

  Contactgegevens:
  We verzoeken u om uw contactgegevens zo compleet mogelijk in te vullen.

  Informatie over de locatie:
  Op het moment dat wij de juiste gegevens hebben over het startpunt en het eindpunt van uw transport kunnen wij een betere inschatting maken.

  Aanvullende informatie over het transport:
  Zijn er zaken die voor ons belangrijk zijn om te weten. U kunt bijvoorbeeld aangeven of het te transporteren object vrij is om te vervoeren. Is het noodzakelijk dat het transport bijvoorbeeld met een kraan geladen moet worden. Het correct doorgeven van de afmetingen is erg belangrijk

  Aanvullende werkzaamheden:
  Zijn er naast het transport aanvullende werkzaamheden van toepassing? Omschrijf deze werkzaamheden zo volledig mogelijk.

  Algemene omschrijving:
  Vul hier zo compact mogelijk toe wat u van ons verwacht en een korte toelichting wat er moet gebeuren.

  Voeg bijlage bij:
  Om het transport goed toe te lichten kunt u een aantal bijlages bijvoegen van max. 5mb per bijlage. U kunt bestanden van het formaat jpeg, png en pdf toevoegen.

  * Velden zijn verplicht om in te vullen.

  Hartelijk dank voor het invullen van ons offerteformulier en we doen ons uiterste best om u zo snel als mogelijk een reactie te sturen.

  Met vriendelijke groet,

  Team Van Lambalgen Speciaal Transport.

  Van Lambalgen Transport

  Wij zijn een transportbedrijf gespecialiseerd op het gebied van het vervoeren, begeleiden en plaatsen van caravans/stacaravans. Tevens houden wij ons bezig met andere niet gangbare transporten.

  Contact

  Het laar 19
  6733 BZ Wekerom (GLD)

  info@stacaravantransport.nl
  +31 (0) 85 0069 649

  ©2023 Van Lambalgen Speciaal Transport Wekerom | All Rights Reserved | Leveringsvoorwaarden