Exceptioneel transport

Van Lambalgen Speciaal Transport staat voor je klaar. Hoe wij jouw aanvraag van begin tot eind regelen en succesvol uitvoeren? Lees snel verder

Exceptioneel transport nodig?

Heb je exceptioneel transport nodig voor het vervoer van een stacaravan, mantelzorgwoning, modulaire woning of een ander exceptioneel transport? Van Lambalgen Speciaal Transport staat voor je klaar. Hoe wij jouw aanvraag van begin tot eind regelen en succesvol uitvoeren? Dat lees je hier!

De juiste vervoerswijze voor exceptioneel transport

Elk product heeft een andere vervoerswijze nodig. Om altijd goed vervoer aan te bieden, beschikken wij over een modern en kwalitatief goed wagenpark. Dit wagenpark is ideaal voor het vervoer van zware en grote objecten, zoals een stacaravan, mantelzorgwoning of ander exceptioneel transport. Onze transportbegeleiders zijn daarbij voorzien van een goede opleiding en certificaten. De juiste vervoerswijze voor exceptioneel transport? Die hebben wij sowieso voor je klaarstaan!

Hoe gaan wij te werk?

Zonder goede voorbereiding is vakkundig transport niet mogelijk. Daarom gaan wij altijd eerst na of de route geschikt is voor het uitvoeren van speciaal transport. Het zogenoemde route-onderzoek. We stellen dan ook direct vast wat er nodig is om het onderdeel goeden veilig op zijn bestemming te krijgen: zoals een hijskraan met voldoende reikwijdte en de juiste vergunning om het transport veilig op de plek van bestemming te krijgen.

Na de inspectie, gaan we aan de hand van de aanvraag aan de slag met de planning. Veel transportaanvragen worden binnen 2 tot 3 weken uitgevoerd. Heb jij een spoedaanvraag? Dan denken we natuurlijk ook graag met je mee. Wij doen er alles aan om het transport op de aangevraagde datum uit te voeren!

Ontheffing en vergunning? Alles wordt geregeld voor speciaal transport!

Moet er een ontheffing of vergunning geregeld worden voor het speciaal transport? Geen zorgen. Wij regelen het complete plaatje, zoals de administratie, vergunningen, routebegeleiding en eventueel aanvullend onderzoek. Zo heb jij de zekerheid dat de onderdelen veilig, zonder schade of boetes op het juiste adres worden gebracht.

 

Neem contact op

Wilt u meer weten? Neem dan snel contact op of bel naar +31 (0) 85 0069 649.

Van Lambalgen Transport

Wij zijn een transportbedrijf gespecialiseerd op het gebied van het vervoeren, begeleiden en plaatsen van caravans/stacaravans. Tevens houden wij ons bezig met andere niet gangbare transporten.

Contact

Het laar 19
6733 BZ Wekerom (GLD)

info@stacaravantransport.nl
+31 (0) 85 0069 649

©2023 Van Lambalgen Speciaal Transport Wekerom | All Rights Reserved | Leveringsvoorwaarden