Caravan transport

Nieuwe stacaravan of recreatiewoning gekocht? Laat het transport uitvoeren door van Lambalgen Speciaal Transport.

Caravan transport: stacaravans goed en veilig geplaatst!

Nieuwe stacaravan of recreatiewoning gekocht? Laat het transport van de caravan -inclusief alle werkzaamheden rondom het transport- uitvoeren door van Lambalgen Speciaal Transport. Door jarenlange ervaring weten wij caravan transport vakkundig uit te voeren, waardoor jouw nieuwe stacaravan goed en veilig geplaatst wordt. Wil jij binnenkort één of meerdere caravans laten verplaatsen? Neem dan contact met ons op.

Van demontage tot stellen en van route-onderzoeken tot vergunningen 

Bij het plaatsen van een nieuwe caravan komt een hoop kijken: demontage van de oude caravan, het hijsen van de oude caravan, caravan transport en het plaatsen en stellen van de nieuwe caravan. Goed nieuws: terwijl jij je bezighoudt met andere belangrijke zaken, nemen wij alle werkzaamheden rondom het (ver)plaatsen van de caravan uit handen. Wil je weten hoe wij te werk gaan? Klik dan even door.

Neem contact op

Wilt u meer weten? Neem dan snel contact op of bel naar +31 (0) 85 0069 649.

Van Lambalgen Transport

Wij zijn een transportbedrijf gespecialiseerd op het gebied van het vervoeren, begeleiden en plaatsen van caravans/stacaravans. Tevens houden wij ons bezig met andere niet gangbare transporten.

Contact

Het laar 19
6733 BZ Wekerom (GLD)

info@stacaravantransport.nl
+31 (0) 85 0069 649

©2023 Van Lambalgen Speciaal Transport Wekerom | All Rights Reserved | Leveringsvoorwaarden