Vakantiewoning plaatsen

Nieuwe stacaravan of recreatiewoning gekocht? Laat het transport uitvoeren door van Lambalgen Speciaal Transport.

Het plaatsen van uw vakantiewoning

Zodra de vakantiewoning is aangekomen op de plek van bestemming is het tijd om de vracht te lossen. Met zorg brengen de transporteurs van transportbedrijf Van Lambalgen de vakantiewoning naar zijn plek. Wanneer nodig zorgen we dat  er een grote kraan aanwezig is om het transport over mogelijke obstakels te tillen. Eenmaal op zijn plek zorgen de medewerkers ervoor dat de vracht waterpas wordt afgesteld. Hiervoor maken ze onder andere gebruik van lasers. Nu de vracht is geplaatst kan de stacaravan/vakantiewoning worden aangesloten op de aanwezige infrastructuur. Wij dragen de vakantiewoning over en vervolgens kan alles worden afgewerkt om te kunnen gaan genieten van uw eigen vakantiewoning geplaatst door Van Lambalgen Speciaal Transport.

Route-onderzoek en vergunningen

Voordat de transport van de vakantiewoning plaatsvindt, moet er altijd een route-onderzoek uitgevoerd worden. Zo weten we zeker dat de vakantiewoning veilig verplaatst wordt en zijn er oplossingen voor obstakels, smalle wegen of drukke wegen. Is er een vergunning nodig voor het transport van de vakantiewoning? Ook daar helpen we u graag bij.

Neem contact op

Wilt u meer weten? Neem dan snel contact op of bel naar +31 (0) 85 0069 649.

Van Lambalgen Transport

Wij zijn een transportbedrijf gespecialiseerd op het gebied van het vervoeren, begeleiden en plaatsen van caravans/stacaravans. Tevens houden wij ons bezig met andere niet gangbare transporten.

Contact

Het laar 19
6733 BZ Wekerom (GLD)

info@stacaravantransport.nl
+31 (0) 85 0069 649

©2023 Van Lambalgen Speciaal Transport Wekerom | All Rights Reserved | Leveringsvoorwaarden