Caravan transport

Van Lambalgen Speciaal Transport staat voor je klaar. Hoe wij jouw aanvraag van begin tot eind regelen en succesvol uitvoeren? Lees snel verder

Caravan transport: stacaravans goed en veilig geplaatst!

Nieuwe stacaravan of recreatiewoning gekocht? Laat het transport van de caravan -inclusief alle werkzaamheden rondom het transport- uitvoeren door van Lambalgen Speciaal Transport. Door jarenlange ervaring weten wij caravan transport vakkundig uit te voeren, waardoor jouw nieuwe stacaravan goed en veilig geplaatst wordt. Wil jij binnenkort één of meerdere caravans laten verplaatsen? Lees hier alles over caravan transport.

Van demontage tot stellen, caravan transport compleet geregeld

Bij het plaatsen van een nieuwe (sta)caravan komt een hoop kijken: demontage van de oude (sta)caravan, het hijsen van de oude (sta)caravan, (sta)caravan transport en het plaatsen en stellen van de nieuwe (sta)caravan. Goed nieuws: terwijl jij je bezighoudt met andere belangrijke zaken, nemen wij alle werkzaamheden rondom het (ver)plaatsen van de (sta)caravan uit handen. Daarvoor werken we samen met vaste partijen die gespecialiseerd zijn in demontage en montage van de (sta)caravan. Geen zorgen: wij regelen het complete transport, inclusief bijkomende werkzaamheden. Voor je het weet staat de nieuwe stacaravan dus al op zijn plek!

Route-onderzoek en vergunningen? Dat besteed je aan ons uit!

Voordat het (sta)caravan transport plaatsvindt, moet er altijd route-onderzoek uitgevoerd worden. Zo weten we zeker dat de (sta)caravan veilig verplaatst wordt en zijn er oplossingen voor obstakels, smalle wegen of drukke wegen. Is er een vergunning nodig voor het transport van de caravan? Dan vragen we die voor je aan. Vanzelfsprekend zorgen we natuurlijk ook voor routebegeleiding tijdens het (sta)caravan transport. Doordat we zelf over verschillende professionele voertuigen beschikken, zijn we vaak onafhankelijk van andere partijen en wordt er snel geschakeld voor het inplannen van het caravan transport.

Heb je een aanvraag voor caravan transport?

Laat het ons weten! Zodra jouw aanvraag binnenkomt, nemen we direct contact met je op. Daarna gaan we aan de slag met route-onderzoek, vergunningen of ontheffingen en benaderen we onze vaste partners voor de demontage en montage van de stacaravan. Caravan transport goed uitbesteden? Dat doe je door contact op te nemen met van Lambalgen Speciaal Transport!

Vergunning en gecertificeerde transport begeleiding.

Uw transport van A-Z geregeld door Van Lambalgen Speciaal Transport

Hoogwaardig materieel samengesteld

Professioneel en hoogwaardig wagenpark

Transport op maat voor u uitgestippeld.

Samenwerking met overheden