GESPECIALISEERD IN STACARAVANTRANSPORT EN ANDERE SPECIALE VRACHTEN

GESPECIALISEERD IN STACARAVANTRANSPORT EN ANDERE SPECIALE VRACHTEN

DE TRANSPORTEUR DIE U ONTZORGT BIJ UW TRANSPORT

Van Lambalgen Speciaal Transport Wekerom (1)

Naast het transporteren van uw vakantiewoning of stacaravan zijn wij ook gespecialiseerd in het plaatsen/verplaatsen van mantelzorgwoningen, inclusief de aanleg van uw fundering en het aansluiten van alle benodigde voorzieningen.

Bij Van Lambalgen begrijpen we dat het verplaatsen of plaatsen van een mantelzorgwoning een zorgvuldige en deskundige aanpak vereist. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan diensten om ervoor te zorgen dat het hele proces soepel verloopt.

Ons ervaren team van professionals staat klaar om u te helpen bij het plaatsen van uw mantelzorgwoning op de gewenste locatie. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het transport en de plaatsing, inclusief het zorgvuldig laden en lossen van de woning.

Naast het plaatsen en verplaatsen van mantelzorgwoningen kunnen wij ook zorgen voor de aansluiting van alle nodige voorzieningen. Of het nu gaat om elektriciteit, water, gas of riolering, ons team zorgt ervoor dat alles op de juiste manier wordt aangesloten, zodat uw mantelzorgwoning direct bewoonbaar is.

Bij Van Lambalgen Speciaal Transport streven we naar uitmuntendheid in al onze diensten. Wij begrijpen de unieke behoeften van mantelzorgwoningen en zorgen ervoor dat uw project met de grootste zorg wordt behandeld.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze speciale transportdiensten voor mantelzorgwoningen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een op maat gemaakte oplossing. 

Van Lambalgen Speciaal Transport
Het Laar 19
6733 BZ Wekerom (GLD)

Tel: +31 (0) 85 0069 649
E-mail: info@stacaravantransport.nl

©2020. Van Lambalgen Speciaal Transport Wekerom | All Rights Reserved | Algemene voorwaarden

Call Now ButtonBel Van lambalgen