Van Lambalgen Speciaal Transport

Van Lambalgen Speciaal Transport staat voor je klaar. Hoe wij jouw aanvraag van begin tot eind regelen en succesvol uitvoeren? Lees snel verder

Gespecialiseerd in speciaal transport

Van Lambalgen Speciaal Transport verzorgt uw caravan transport/stacaravan transport of  ook het plaatsen/verplaatsen van uw mantelzorgwoning.

Ons bedrijf heeft in haar jarenlange bestaan een goede reputatie opgebouwd als het gaat om vervoeren, begeleiden, plaatsen/verplaatsen en stellen van uw stacaravan of mantelzorgwoning. Om deze reputatie hoog te houden beschikken wij over een modern, kwalitatief goed functionerend wagenpark, dat wordt gebruikt om diverse speciale transporten door heel Nederland te verzorgen.

Van Lambalgen transport staat bekend om zijn snelle en betrouwbare dienstverlening. Dagelijks streven wij naar een zo optimaal mogelijke afstemming tussen de lading, vervoersmateriaal en het tijdstip waarop dit materiaal het best kan worden vervoerd. Hierbij rijden onze chauffeurs met Speciaal materieel. Mede door speciaal voor Van Lambalgen ontwikkelde trekkers en opleggers is voor ons geen klus te gek.

Uw transport geleverd
volgens afspraak 

Gespecialiseerd in stacaravantransport en ander speciale transporten

Uw transport verzekerd 
bij Nationale Nederlanden

Professioneel materieel
voor uw transport

Neem contact op

Wilt u meer weten? Neem dan snel contact op of bel naar +31 (0) 85 0069 649.

Van Lambalgen Transport

Wij zijn een transportbedrijf gespecialiseerd op het gebied van het vervoeren, begeleiden en plaatsen van caravans/stacaravans. Tevens houden wij ons bezig met andere niet gangbare transporten.

Contact

Het laar 19
6733 BZ Wekerom (GLD)

info@stacaravantransport.nl
+31 (0) 85 0069 649

©2023 Van Lambalgen Speciaal Transport Wekerom | All Rights Reserved | Leveringsvoorwaarden