GESPECIALISEERD IN STACARAVANTRANSPORT EN ANDERE SPECIALE VRACHTEN

GESPECIALISEERD IN STACARAVANTRANSPORT EN ANDERE SPECIALE VRACHTEN

DE TRANSPORTEUR DIE U ONTZORGT BIJ UW TRANSPORT

Van Lambalgen Speciaal Transport Wekerom (1)

Van Lambalgen Speciaal Transport levert verschillende diensten die aansluiten op het professioneel vervoeren van onder andere uw stacaravan of chalet. Door de ervaringen die Van Lambalgen Transport heeft opgedaan kunnen zij u volledig ontzorgen. Denk hierbij aan de volgende onderstaande diensten die komen kijken tijdens het vervoeren van uw caravan of chalet. Wilt u weten van Van Lambalgen Speciaal Transport voor u kan betekenen dan horen wij dit graag. We zijn flexibel en denken graag met u mee. 

  • Het aanvragen van vergunningen en transport begeleiding:

Zodra het transport bepaalde afmetingen heeft zijn wij verplicht om de wegbeheerder op de hoogte te stellen van het transport. Niet alleen overleggen wij wat de meest geschikte route is voor het transport maar ook het meest veilig. 

 

  • Het vervoeren van uw transport:

Van Lambalgen Transport heeft een up-to-date professioneel wagenpark. Op het moment dat wij de juiste vergunningen hebben aangevraagd plannen wij ook het materieel in dat bij het betreffende transport past. Het wagenpark is zodanig ontworpen dat geen transport ons te gek is. We zijn ook in het bezit van speciaal  gecertificeerde transportbegeleiders die het speciale transport veilig over de weg begeleiden. 

  • Verzekeren van uw transport:
Wij verzekeren de vracht totdat we hem aan de eigenaar hebben overgedragen bij Nationale Nederlanden. Alles dus tot in de puntjes geregeld. het
  • Het plaatsen en stellen van uw transport:
Zodra het caravantransport is aangekomen op de plek van bestemming is het tijd om de vracht te lossen. Met zorg brengen de transporteurs van transportbedrijf Van Lambalgen de vakantiewoning naar zijn plek. Wanneer nodig zorgen we dat  er een grote kraan aanwezig is om het transport over mogelijke obstakels te tillen. Eenmaal op zijn plek zorgen de medewerkers ervoor dat de vracht waterpas wordt afgesteld. Hiervoor maken ze onder andere gebruik van lasers. Nu de vracht is geplaatst kan de stacaravan/vakantiewoning worden aangesloten op de aanwezige infrastructuur. Wij dragen de vakantiewoning over en vervolgens kan alles worden afgewerkt om te kunnen gaan genieten van uw eigen vakantiewoning geplaatst door Van Lambalgen Speciaal Transport.

Van Lambalgen Speciaal Transport
Het Laar 19
6733 BZ Wekerom (GLD)

Tel: +31 (0) 85 0069 649
E-mail: info@stacaravantransport.nl

©2020. Van Lambalgen Speciaal Transport Wekerom | All Rights Reserved | Leveringsvoorwaarden