Stacaravan verplaatsen

Regel speciaal transport via Van Lambalgen!

Stacaravan verplaatsen naar vakantiepark? Snel geregeld!

Plannen om een nieuw aangekochte stacaravan te verplaatsen naar het vakantiepark? Het exceptioneel transport regel je snel via ons transportbedrijf: van Lambalgen Speciaal Transport. Wij zijn gespecialiseerd in het verplaatsen van stacaravans en modulaire woningen. Laat het complete pakket voor het verplaatsen van de stacaravan verzorgen door onze specialisten!

Stacaravan verplaatsen: één aanspreekpunt voor alles

Wat fijn is wanneer je een stacaravan wilt laten verplaatsen? Om één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden te hebben. Jij hebt tenslotte vast ook nog genoeg andere dingen te doen! Daarom zorgen we er niet alleen voor dat de stacaravan verplaatst wordt, maar regelen we ook de andere zaken daaromheen. Zo werken we samen met vaste partners. Bedrijven die zaken regelen waar wij niet in gespecialiseerd zijn, zoals montage en het hijsen van de caravan. Doordat wij het contact onderhouden met deze bedrijven, bespaar jij tijd en regelwerk. Wel zo handig!

Vergunningen en begeleiding

Voor het verplaatsen van een stacaravan moet meestal een vergunning aangevraagd worden. Wij zorgen ervoor dat al het administratieve werk van tevoren wordt geregeld en leggen contact met het RDW voor het aanvragen van de vergunning voor speciaal transport. Daarnaast beschikken we over professionele begeleidersvoertuigen én opgeleid personeel. Zij weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het verplaatsen van een stacaravan of ander exceptioneel transport. Speciaal transport inclusief begeleiding zit dus bij de prijs inbegrepen!

Binnenkort een stacaravan verplaatsen? Regel het direct!

Ben jij eigenaar van een vakantiepark óf van een standplaats op een vakantiepark en wil je binnenkort een stacaravan verplaatsen? Vraag nu alvast informatie op, dan zorgen we ervoor dat jouw aanvraag direct goed in de planning terecht komt. Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je nog wat vragen voor ons? Bel naar 085-0069649 of vraag direct een offerte aan.

Vergunning en gecertificeerde transport begeleiding.

Uw transport van A-Z geregeld door Van Lambalgen Speciaal Transport

Hoogwaardig materieel samengesteld

Professioneel en hoogwaardig wagenpark

Transport op maat voor u uitgestippeld.

Samenwerking met overheden