Chalet verplaatsen

Regel speciaal transport via Van Lambalgen!

Zoek je een geschikte partij voor caravan transport in Nederland?

Zoek je een bedrijf wat gespecialiseerd is in (sta)caravan transport in Nederland? Van Lambalgen Speciaal Transport uit Wekerom heeft jarenlange ervaring in het vervoeren van caravans, modulaire woningen en ander exceptioneel transport. Daardoor zijn we de ideale partij om caravan transport in Nederland aan uit te besteden! Lees hier hoe wij je verder helpen met jouw aanvraag.

Caravan transport in Nederland: compleet geregeld

Aan het regelen van (sta)caravan transport in Nederland wil je het liefste zo min mogelijk tijd kwijt zijn. Daarom regelen wij alle zaken die bij caravan transport in Nederland komen kijken. Dit betekent dat we ons bezig houden met route-onderzoek, het schakelen met derde partijen, vergunningen, ontheffingen en routebegeleiding. In de tijd dat wij druk zijn met het regelen van de caravan transport, houd jij je bezig met andere belangrijke zaken! Doordat wij alles regelen, ben jij compleet ontzorgd.

Samenwering met derde partijen, hoe zit dat?

De vrachtwagens, diepladers en begeleidersvoertuigen – inclusief geschoold personeel, natuurlijk – hebben wij zelf in huis. Maar: meestal moet er nog meer gebeuren om het caravan transport plaats te laten vinden, zoals (de)montage, het hijsen van de caravan en het opnieuw stellen van de caravan. Hiervoor schakelen we onze vaste partners in. Zij zorgen ervoor dat de caravan goed en zonder schade op de dieplader terecht komt. Daardoor is de (sta)caravan klaar voor exceptioneel transport en komt het veilig op een andere plek in Nederland terecht!

Van Lambalgen transport: de partner voor caravan transport in Nederland

Caravan transport in Nederland: daar zijn we al jaren in gespecialiseerd. Van Lambalgen Speciaal Transport is een écht familiebedrijf, gevestigd in Wekerom. We hebben korte lijnen. Richting ons eigen personeel, maar ook richting de partnerbedrijven waar we mee samenwerken. Hierdoor kunnen we jouw aanvraag snel uitvoeren en ben jij direct van alle zorgen af! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact op via 085-0069649 of vraag direct een offerte aan. We helpen je graag verder!

Vergunning en gecertificeerde transport begeleiding.

Uw transport van A-Z geregeld door Van Lambalgen Speciaal Transport

Hoogwaardig materieel samengesteld

Professioneel en hoogwaardig wagenpark

Transport op maat voor u uitgestippeld.

Samenwerking met overheden