Modulaire woningen

Regel speciaal transport via Van Lambalgen!

Transport voor modulaire woning gezocht? Check de mogelijkheden!

Als eigenaar van een bedrijf in de prefab-woningbouw, heb je het natuurlijk enorm druk. Transport van modulaire woningen? Daar wil je het liefst zo min mogelijk zorgen over hebben. Een vaste samenwerkingspartner, waarbij je zeker weet dat het transport van de modulaire woningen – het exceptioneel transport- vakkundig wordt uitgevoerd. Dat is het ideaal, maar waar vind je die?

Transport modulaire woning: compleet ontzorgd

De oplossing is dichterbij dan je denkt! Ons team staat namelijk klaar om het transport van modulaire woningen op regelmatige basis uit te voeren. Het enige wat jij hoeft te doen, is doorgeven wanneer je transport voor een modulaire woning nodig hebt. De rest? Dat regelen wij voor je! Op de aangevraagde datum staat de vrachtwagen met geschikte dieplader voor je klaar, inclusief begeleidersvoertuigen en hijskraan om de modulaire woning op de dieplader te zetten. Hoe handig is dat?

Transportbedrijf van Lambalgen, dé partner voor speciaal transport

Maak kennis met ons bedrijf! Wij zijn transportbedrijf van Lambalgen uit Wekerom. Gespecialiseerd in speciaal transport voor stacaravans en modulaire woningen. Door jarenlange ervaring weten we precies wat er nodig is om het transport van modulaire woningen vakkundig uit te voeren. Zo zorgen we ervoor dat de woning zonder schade aankomt op de plek van bestemming en het montageteam direct aan de slag gaat met het opbouwen van de woning. Resultaat: een goede samenwerking én een blije klant!

Van Lambalgen transport: de partner voor caravan transport in Nederland

Als partner in speciaal transport werken we veel samen met eigenaren van vakantieparken, maar ook steeds meer met prefab-woningbouw bedrijven. Hoe het transport van modulaire woningen precies verloopt, spreken we natuurlijk met jou af. Daarom maken we graag kennis met je! Kom direct in contact door te bellen naar 085-0069649 of vraag vrijblijvend een offerte aan. Op naar een goede samenwerking!

Vergunning en gecertificeerde transport begeleiding.

Uw transport van A-Z geregeld door Van Lambalgen Speciaal Transport

Hoogwaardig materieel samengesteld

Professioneel en hoogwaardig wagenpark

Transport op maat voor u uitgestippeld.

Samenwerking met overheden