Transport Gelderland

Regel speciaal transport via Van Lambalgen!

Transport in Gelderland nodig? Wij helpen je verder!

Ben je op zoek naar mogelijkheden voor transport in Gelderland? Van Lambalgen Speciaal Transport uit Wekerom staat klaar om jouw vracht naar de gewenste locatie te brengen. Alles is mogelijk: van normale vrachten tot speciaal transport. Van (sta)caravans tot modulaire woningen. Wanneer heb jij transport in (of uit!) Gelderland nodig?

Alle soorten transport in Gelderland geregeld

Waar veel transportbedrijven alleen normale vrachten vervoeren, verzorgt van Lambalgen Transport nóg meer dan dat. Wij houden ons bezig met het complete aanbod van transport in Gelderland. Dat betekent dat we niet alleen normaal transport in Gelderland uitvoeren, maar ook speciaal transport, “convoi exceptionnel” uitvoeren. We vervoeren daarbij voornamelijk caravans en modulaire woningen. Heb je een aanvraag voor speciaal transport in Gelderland? Dan ben je op de juiste plek belandt!

Speciaal transport: deze voorbereiding is nodig

Bij het vervoeren van speciale vrachten komt veel voorbereiding en regelwerk kijken. De totale voorbereidingstijd is afhankelijk van de afstand (transport in Gelderland, nabijgelegen provincie of verder), toegankelijkheid van het vervoersmiddel over de hele route en benodigde begeleiding. In sommige gevallen is het zelfs nodig om politiebegeleiding te regelen. Geen zorgen: wanneer je een aanvraag voor speciaal transport bij ons neerlegt, zorgen we ervoor dat we het complete pakket regelen. Dat scheelt jou weer zorgen en tijd!

Transport in Gelderland nodig? Zo gaat dat in z’n werk

Afhankelijk van de opdracht die je bij ons neerlegt, zorgen we ervoor dat er eerst uitgebreid routeonderzoek gedaan wordt. Door dit te doen weten we van tevoren waar de chauffeur rekening mee moet houden en of er nodig andere partijen nodig zijn om het transport mogelijk te maken. We checken ook altijd direct of er ontheffingen nodig zijn en of eigen begeleiding genoeg is. Is dit niet het geval? Dan zorgen we ervoor dat er politiebegeleiding geregeld wordt. Wanneer alles rond is, wordt de opdracht ingepland!

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor transport in Gelderland? Bel 085-0069649 of vraag direct een offerte aan.

Vergunning en gecertificeerde transport begeleiding.

Uw transport van A-Z geregeld door Van Lambalgen Speciaal Transport

Hoogwaardig materieel samengesteld

Professioneel en hoogwaardig wagenpark

Transport op maat voor u uitgestippeld.

Samenwerking met overheden