Vervoer stacaravan

Regel het vervoer van uw stacaravan via Van Lambalgen!

Geschikt vervoer voor stacaravan nodig?

Onze vrachtwagens met diepladers staan klaar om het vervoer van de stacaravan te verzorgen! Doordat we beschikken over een modern en kwalitatief goed wagenpark die geschikt is voor het vervoer van een stacaravan, weten wij jouw aanvraag voor exceptioneel transport altijd op een vakkundige manier uit te voeren. Zo ben je er zeker van dat jouw stacaravan goed op de nieuwe plek aankomt.

Flexibele planning voor vervoer van de stacaravan

In veel gevallen kan vervoer van de stacaravan snel plaatsvinden. We zijn al jarenlang actief in het speciaal transport en zijn daardoor een bekende partij bij het RDW, waar de vergunning aangevraagd moet worden. Hierdoor verloopt de aanvraag meestal soepel en kunnen we het vervoer van de stacaravan meestal binnen twee tot drie weken uitvoeren.

Route-onderzoek bij stacaravan vervoer

Aangezien het vervoer van een stacaravan onder speciaal transport valt, voeren we altijd route-onderzoek uit. Tijdens zo’n onderzoek bekijken we welke route het meest geschikt is voor het vervoer van de stacaravan en bepalen we of er obstakels op de route verwijderd moeten worden. Vanzelfsprekend moet er voor het verwijderen van obstakels meestal contact opgenomen worden met de gemeente. Zodra het route-onderzoek is uitgewerkt, delen we de resultaten met de chauffeurs die verantwoordelijk zijn voor het vervoer van de stacaravan.

Route begeleiding door onze eigen chauffeurs

Tijdens het uitvoeren van speciaal transport – zoals het vervoeren van een stacaravan – is routebegeleiding nodig. Dit wordt uitgevoerd door onze eigen chauffeurs, die voorzien zijn van goede opleiding en certificaten. Deze chauffeurs zijn getraind om routebegeleiding zo goed mogelijk uit te voeren. Ze kijken vooruit, waarschuwen voor eventuele gevaren en houden zoveel mogelijk rekening met de rest van het verkeer. Routebegeleiders zijn onmisbaar voor goede uitvoering van het vervoer van de stacaravan!

Wij helpen je met het vervoer van de stacaravan!

Heb jij een aanvraag voor het vervoer van een stacaravan? Neem direct contact op en ontdek de mogelijkheden! Bel naar 085-0069649 of vraag direct een offerte aan.  

Vergunning en gecertificeerde transport begeleiding.

Uw transport van A-Z geregeld door Van Lambalgen Speciaal Transport

Hoogwaardig materieel samengesteld

Professioneel en hoogwaardig wagenpark

Transport op maat voor u uitgestippeld.

Samenwerking met overheden